Remontti- ja saneerauspalvelut Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu Nils Jaakkola Oy tarjoaa kattavat rakennusalan palvelut Kouvolan seudulla sekä kysynnän mukaan laajemmin Kaakkois-Suomessa. Toteutamme remontit ja muut rakennuspalvelut niin kotitalouksille kuin yrityksille, luotettavasti ja sovitun aikataulun puitteissa.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta, ja tarjoamme mielellämme näkemyksemme ja osaamisemme vaativampiinkin urakoihin. Toteutamme erilaiset rakennus- ja saneeraustyöt kaikkialla Kouvolan seudulla.

Uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen

Toteutamme erilaiset uudis- ja korjausrakentamisen kohteet yli 20 vuoden kokemuksella. Oli kyseessä sitten pieni pintaremontti tai vaativa uudistamisen kohde, meiltä löytyy tarpeellinen osaaminen ja asiantuntemus parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Työntekijöillämme on mittava rakennusalan koulutus, joka kattaa kaikki korjaus- ja uudisrakentamisen eri vaiheet sekä osa-alueet. Asiakaslähtöinen palvelu on meille tärkeää, ja otamme huomioon toiveesi ja kohteen asettamat vaatimukset urakan kaikissa vaiheissa. Laadukas lopputulos on työmme perusta.

Talotekniikkapalvelut

Rakennuspalvelu Nils Jaakkola Oy tarjoaa avun kaikkiin talotekniikan töihin. Toteutamme uudis- ja saneerauskohteet niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kattavat palvelumme sisältävät työt talotekniikkajärjestelmien eri työvaiheiden suunnittelusta toteutukseen, sekä ylläpitoon ja huoltoon. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaat ja energiatehokkaimmat ratkaisut kiinteistöösi ja takaa laadukkaan lopputuloksen kaikissa talotekniikan töissä.

Rakennussaneeraus

Rakennussaneeraus on ammattitaitoa vaativa prosessi, joka kattaa niin vikojen korjaukset kuin niiden ennaltaehkäisynkin. Rakennussaneerauksen tarkoituksena on korjata kulumisesta ja käytöstä aiheutuneet rakennuksen vauriot. Saneerauksessa voidaan myös korjata suunnittelu- tai rakennusvirheistä johtuvat viat tai toimintavajeet. Rakennuspalvelu Nils Jaakkola Oy on rakennussaneerauksen ammattilainen, joka huolehtii vikojen kartoittamisen, niiden korjaamisen sekä ennaltaehkäisyn. Tekemämme saneeraukset takaavat korkealaatuisen lopputuloksen ja näin ollen kiinteistön pitkän eliniän.

Perustustyöt

Rakennusten perustustyöt ovat tärkeä vaihe ennen varsinaisen rakentamisen aloittamista. Ammattilaisen avulla tehdyt pohjatyöt kannattavat, sillä huolella tehdyt perustukset pidentävät rakennuksen elinkaarta. Rakennuspalvelu Nils Jaakkola Oy toteuttaa perustustyöt esimerkiksi talopaketteihin – niin yksityisille kuin yrityksillekin.

LVI-saneeraukset

Palvelumme kattavat myös laadukkaat lämpö- ja ilmastointiasennusten saneeraukset ja remontit. Toteutamme myös kaikki saneeraustyöt märkätiloihin. Työntekijämme ovat suorittaneet vakuutusyhtiöiden vaatimat vedeneristyssertifikaatit (VTT). Suoritamme LVI-saneeraukset niin pieniin kuin suuriin kohteisiin.

Referenssit

1. Kouvolan kaupunki, puitesopimuskumppani vuodesta 2016 (korjaus/uudisrakennustöitä).

2. Ekolämpönen Oy, puitesopimuskumppani, LTO ja maalämpöasennuskohteiden rakennusteknisiä töitä. 2009–.

3. Kouvolan Asematunnelin muutostyö 2019.

4. Vuodesta 2004 eteenpäin useita kymmeniä uudisrakennuskohteita ja remontteja. Omakotitaloja, tuotantotiloja, huviloita, vesikattoja, märkätilaremontteja jne.

5. Kouvolan Rengaspalvelu Oy, 1 000 m² toimitilan rakennustyöt 2019–2020.

Puhelinkuvake

Tarjoamme laadukkaat remontti- ja rakennuspalvelut laidasta laitaan Kouvolan seudulla. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä